Selecteer een pagina

Stoepfeestje

Binnenkort een stoepfeestje bij jou op de stoep?

Stoepfeestje

Heeft u zin in een feestje bij u thuis, maar is het door ruimtegebrek, de huidige situatie omtrent Corona of heeft u geen zin om alle meubels te verplaatsen, lastig om thuis een feest te organiseren? Dan is een stoepfeestje bij u voor de deur een fantastisch optie om eens lekker de heupen los te gooien en uit volle borst mee te zingen met de muziek.

Ravi Munoz komt bij u op locatie met zijn muziekbus en zorgt ervoor dat u een onvergetelijk feest bij u voor de deur kunt houden. Gedurende 30 minuten zingt hij de mooiste Nederlandse nummers, waaronder de Snollebollekese, en krijgt hij iedereen aan het zingen en dansen.

De bus is uitgerust met alles wat nodig is om voor u een waanzinnig stoepfeest te creëren. Het enige wat wij van u vragen is om ongeveer 3 meter vrij te maken voor de bus, zodat ook de deuren aan de achterkant op kunnen en dat er een stroompunt van 202V, waaraan onze apparatuur kan worden aangesloten.

Als u de buren op de hoogte brengt van de feestvreugde, dan zorgen wij ervoor dat alle veiligheidsvoorschriften worden gehandhaafd en dat na afloop alles netjes wordt opgeruimd.

Heeft u nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Neemt u dan gerust contact met ons op. In overleg is er veel mogelijk en kunnen wij u verzekeren dat u een fantastisch stoepfeest zult hebben.

4 + 5 =